Geschikt voor kleine en grote groepen

Mogelijk op uw eigen locatie of online

Gevarieerde spelshows voor jong en oud

App nodig?

App nodig?

Iets te vieren ?

Boek een spelshow en beleef de gezelligheid!

U organiseert een feest of evenement, en wil er zeker van zijn dat een gezellige tijd gaat worden? dan bent u met een spelshow van Spelshows.nl op het juiste adres! Met ruim 14 jaar aan entertainment en organisatie denken wij graag met u mee over de geschikte invulling van uw feest.  Wij personaliseren het gewenste event of feest met jouw ideeën. Of u nu op zoek bent naar een quiz, online spelshow, bingo of een avondvullend programma… Wij gaan dat samen met u regelen! Een artiest, band, typetje, goochelaar of dj als aanvulling? Ons netwerk is groot en uw tijd is kostbaar. Ook hiermee kunnen wij helpen.

AGENDA

Bezoek één van onze activiteiten zelf:

Categorieën

Op zoek naar de perfecte invulling voor het juiste gezelschap ?

Tijd voor een feestje?

Spelshows.nl helpt u met het organiseren en uitvoeren van de leukste feesten en evenementen! Of u nu een personeelsfeest, vriendenfeest of een avondvullend dorpsfeest programma zoekt… Bij spelshows.nl hebben wij voor iedere situatie de juiste invulling!

Ons aanbod is te boeken voor uw eigen locatie, of bij één van onze partners. Wij organiseren activiteiten van Groningen tot in Zeeland, van Friesland, Drenthe, Flevoland, Gelderland tot in Limburg en Brabant. Wij organiseren activiteiten binnen heel Europa. U vraagt wij spelen op uw locatie.

Optreden heel europa spelshows.nl

WAAR KOMEN WIJ GRAAG MET ONZE ACTIVITEITEN:

Hier staat uw provincie ook tussen

Alle plaatsen in Nederland

ZAKELIJK

Personeelsfeest, congres, klantenbinding etc.

PARTICULIER

Familiefeest, vrienden, dorpsfeest, buurtfeest, bruiloft etc.

DIY

Bespaar geld door zelf de quiz te presenteren!

Personeelsfeest?

Eindejaarsfeest te vieren ?
Bekijk de mogelijkheden.

Online organiseren ?

Wij helpen u met de livestream en invulling van uw online event! Ook zonder spelshow mogelijk.

14 JAAR ENTERTAINMENT

14 jaar geleden ben ik begonnen met het organiseren van bedrijfsfeesten, kindershows, typetjes, vuurspuw act en (tafel) goochelen en uiteindelijk organisator, regelbureau en boekingsbureau dat wij nu zijn.  Tot op de dag van vandaag nog enkele spijt van. Wij hebben mogen samenwerken met lokale- en A-artiesten. Met dorpsfeesten en grote boekingsbureaus. Wij zien een ieder van jullie dankbaar voor het vertrouwen in ons als partner!

Wij zijn continue aan het verbeteren, groeien en vooral vernieuwen. Stilstaan is achteruitgang. Met onze creativiteit, jullie groep en onze gezamenlijke gezelligheid creëren wij de leukste events.

Ook samen met ons groeien ? Laat het ons weten!

Spelshowmaster: Marcel Kroes

BEDANKT!

Testimonial

Ons eerste feest na de Corona lockdown. En wat heb je dat ontzettend goed gedaan! 2 jaar geen feesten heb je vol ingehaald met de Pubquiz spelshow bij ons. Bedankt voor je enthousiaste begeleiding!

Maikel van der Plas, Rabobank Zwolle
Testimonial

Bedankt voor jullie enthousiaste begeleiding van de Ik hou van Holland spelshow.  Dankzij jullie enthousiasme deden alle collega’s mee. Bedankt en tot de volgende keer!

Lisa Smith, UMC Groningen

SPELSHOWS

AANBIEDINGEN

BEST BEOORDEELD

LAATSTE BEOORDEELD

Schrijf u nu in en ontvang speciale aanbiedingen